Bijeenkomst 12 april 2016

Bob opende de vergadering en heette iedereen welkom. Berichten van verhindering van Max Joore en Arend Veltkamp. Rolf zat in verband met een gebroken middenvoets beentje gekluisterd aan zijn rolstoel. Vandaar dat Bob de opening voor zijn rekening nam.

Lees meer: Bijeenkomst 12 april 2016

Bijeenkomst 20 oktober 2015

De avond wordt geopend door de waarnemend voorzitter Arend Veltkamp. Arend heet de gastpresentator van deze avond, Bé Snijders, van harte welkom. Bé heeft een viertal reizen naar IJsland gemaakt waarvan hij een avondvullend speaker support programma heeft samen gesteld. In verband met dit bijzondere programma zijn een aantal gasten aanwezig die Arend ook van harte welkom heet.

Lees meer: Bijeenkomst 20 oktober 2015

Bijeenkomst 22 september 2015

De voorzitter, Max Joore,  opent deze eerste zaalbijeenkomst, na de zeer geslaagde AV-Safari naar de Orchideeën Hoeve op 2 september in het nieuwe seizoen. Ieder was aanwezig dus om precies half acht kon begonnen worden. Bericht van verhindering van Arend Veltkamp en Will Kuiper.

Lees meer: Bijeenkomst 22 september 2015

Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright