Bijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden een maal per maand plaats, in principe op de vierde dinsdagavond (soms moet daarvan afgeweken worden zie de agenda), van de maanden september tot en met april. Tijdens de vakantiemaanden mei tot en met augustus en in december zijn er geen bijeenkomsten.

We komen samen in het Dorpshuis "'t Overschotje", Veldkamp 13 in Fluitenberg. De aanvang is 19.30 uur. De avonden beginnen met een kort huishoudelijk deel waarna enkele leden een aantal audiovisuele productie presenteren. Deze worden uitvoerig besproken op het gebied van fotografie, geluid, techniek en inhoud. De maker krijgt eventueel adviezen ter verbetering en kan deze naar eigen keus toepassen. Ook wordt technische informatie uitgewisseld en/of besproken. Verder worden regelmatig fotosafari's georganiseerd voor gezamenlijke projecten. Van tijd tot tijd wordt een spreker uitgenodigd die deskundigheid heeft op een onderdeel van onze hobby.

Wilt u eens kennismaken met de Drentse AV-Groep kom dan eens kijken op een van onze bijeenkomsten, mail of bel onze secretaris voor een afspraak. Zijn e-mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon nr.:0521-513640. Hij zendt u dan een routebeschrijving naar 't Overschotje.

Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright