AV Dag 2012

Om 11 uur zal het spektakel beginnen, maar al ruim voor tienen beginnen belangstellenden te arriveren in het gezellige ontmoetingscentrum De Veldkei. Ze hebben dus kennelijk geen hinder ondervonden van de wegomleggingen rond Havelte. De koffie staat klaar. Nog vroeger is Jan Roeleveld met zijn hulptroepen al gearriveerd om te zorgen dat alles voor het presenteren van de series klaar staat.

Lees meer: AV Dag 2012

AV Dag 2011

Bij het binnenkomen van De Plataan, Cultureel Centrum in Meppel, treffen we een gezellige sfeer. Het is goed om weer eens oude bekenden op AV-gebied te zien. Gesprekken over oude of nieuwe series, over nieuwe camera’s, over gezond zijn en gezond blijven. Over het programma van deze dag die 42 series zal brengen. In de zaal is inmiddels alles voorbereid. Jan Roeleveld staat klaar bij de beamer, Johan vd Werf bij het geluidsmengpaneel, Arie Oostdijck en Gerrit Hof, de speakers van vandaag, controleren voor de laatste maal de microfoon.

Lees meer: AV Dag 2011

AV Dag 2010

Zaterdagmorgen 6 november 2010 om 08.30 uur hadden we afgesproken op ons het startpunt voor de AV-Dag van het Noorden. Als goede AV – Noorderling heb je begin november altijd last van het festival – koorts.

Lees meer: AV Dag 2010

AV Dag 2009

Als we om 11 uur beginnen, is de zaal goed gevuld. Ik tel ongeveer 90 bezoekers. Op het scherm kan iedereen zien hoe de 30 inzendingen zijn verdeeld over de drie shows. Dat is heel prettig.

Lees meer: AV Dag 2009

Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright